Home Air Purifier

Home Air purifier

 

Home air purifyer produserer negaive ioner som gir friskere inneluft.

Vi har mere og mere tekniske hjelpemidler innstalert i huset som, PC, TV, microbølgeovner, aircondition, varmepumper, trådløst nett, mobiler og trådløse telefoner og mye annet.

Da de tekniske hjelpemidlene bruker opp de negative ionene, som er atomer med overskudd på elektroner får vi mest bare igjen inneluft med såkalte positive ioner, som ikke er bra for vår helse.

Positive ioner er atomer med underskudd på elektroner og forekere mener de gjør oss syke.

Samtidig med at vår inneluft blir frarøvet negative ioner blir våre boliger tettere og tettere.

Vi får da ikke erstattet utbrukt inneluft med ny frisk uteluft, da heller ikke de fleste ventilasjonsanleggene erstatter ubrukt inneluft med ny frisk uteluft.

Mange blir da trette, nedstemte og uopplagte, vondt i hode og puste/allergiproblemer.

Alt dette mener vi direkte kan relateres til inneluften som er i ubalanse.

Det har lenge vært fokusert på trykktester av boliger, men ikke helsetester av boliger som feks måler ionebalansen.

Det finnes mye forskning på at lite negative ioner i inneluften, og uteluften for den saks skyld virker negativt på helsa på de fleste områder.
Hva elektrotåke gjør med helsa kan du lese mere om her. (ref. Bla.  til artikkelen til Martin  Pall)

Det å få produsert negative ioner inne i huset eller på kontoret vil de fleste merker tydelig gunstige effekter av på kroppen og hode. Denne gunstige effekten er lett å teste ved bruk av Pulsoximeter eller ved HRV/APG test av puls og stressnivå. Enkelt forklart blir pulsen lavere, oksygenmetningen i blodet bedre og stressnivået lavere.

Dette indikerer at man beholder overskuddet og sliter ikke på kroppen's energireserver. Dette har vi testet mye på fra vårt eget kontor ved hjelp av avanserte testeapparater som Sensitiv Imago, Oligoscan test, Max Puls og pulsoximeter test.

Mange har diagnosen el-ømfindtlige/el-allergi idag. Nok negative ioner er etter vår mening det viktigste tiltaket akkurat som nok negative ioner er det for ME.

Vår testing indikerer at negative ioner gir en beskyttelse mot vår sårbarhet for negativ stråling fra PC, TV, mobiler, tråløse nett mm.

Negative ioner renser også luften for bla bakterier, virus og dårlig lukt og virker gunstig for de fleste kroppsfunksjonene, immunapparatet, blodsukkeret, normalt serooninnivå, stoffskiftet, god søvn, hjerte og blodsirkulasjonen, aktiverer mange enzymeprosesser og bedrer energiomsetningen icellene, hvilket gir energien vår tilbake.

Home air purifier er fin å ha i rom og fin å bruke sammen med personal air purifier og USB Mini-Air purifier. Videre er det også å anbefale å bruke disse air purifierne sammen med scalarenergismykke og våre beskyttelsesprodukter for mobil, iPad og data, samt andre magnetprodukter, som også gir kroppen beskyttelse og tilskudd av negative ioner.

Vi i vårt firma har med våre testeapparater fått klare indikasjoner på at følgende påstand mange kommer med er riktig: Nok negative ioner i huset eller på kontoret gjør kroppen mindre sårbar for skadelig stråling fra data, mobiler, trådløse nett etc.

Dette ser vi på som en viktig helseoppdagelse som kan bli til stor velsignelse for folk.